ACCESSOIRES

"DTBD" Aanritsbare ondertent voor 140L & 140L deLuxe

Daktent 140 L € 2.095,- + ondertent 1.70 mtr. hoog: € 650,- = € 2.745,-

Daktent 140 L € 2.095,- + ondertent 2.00 mtr. hoog: € 760,- = € 2.855,-

Aanritsbare vulstrook 15cm: € 100,-

De ondertent heeft een volledig inritsbaar grondzeil. Met de ondertent heeft u een enorme hoeveelheid extra ruimte. Deze ruimte is groot genoeg om deze als leefruimte te gebruiken. Twee extra veldbedden te plaatsen, zodat u met 4 personen kunt gaan kamperen! De ondertent is voorzien van 3 deuren, ramen en in alle deuren bevinden zich elk 1 PVC raam voorzien van verduistering. De vierde deur is de deur die toegang geeft tot de auto.

De ondertent is leverbaar voor auto's vanaf een hoogte van 1,65 tot en met 2,3m. Bij uw aankoop adviseren wij u graag.

De ondertent is alleen te gebruiken in combinatie met de Daktent 140 L en 140L DeLuxe


Specificatie

 • Body:  420D Polyester Oxford PU coated,Water-proof 2500mm, Rip-stop, UV-cut
 • Kleur: Zand, Groen of Donkerbruin
 • Uitgepakt: B234*L207*H210CM
 • Verpakt: 100*30*5CM in een zak
 • Gewicht: 10kg

"DTBD" Aanritsbare ondertent voor 180L

Daktent 180 L € 2.895,- + ondertent 1.70 mtr. hoog: € 850,- = € 3.745,-

Daktent 180 L € 2.895,- + ondertent 2.00 mtr. hoog: € 950,- = € 3.845,-

Aanritsbare vulstrook 15cm: € 140,-

Afmeting opgezet: 250cm x 247cm x 185/ 245cm (lxbxh)

Leverbaar : in de kleuren Bruin-Zand óf Donker Groen

"Dare to be Different" Thermo binnentent

 • Isolerende binnentent (zwart) voor 140 serie : € 180,-
 • Isolerende binnentent (zwart) voor 180 serie : € 205,-
 • Isolerende binnentent (zwart) voor 220 serie : € 280,-

Winterkamperen, helemaal hip en vooral heel leuk om te doen! Of in het voor- en najaar lekker genieten van de daktent zelfs in koude tijden !

Voor deze kampeertrips bieden we nu een binnentent, die eenvoudig met klittenband/velcro te bevestigen is, binnen aan het frame van daktent. De isolerende binnentent kan de hele winter in de tent bevestigd blijven en hoeft niet te verwijderd worden bij het sluiten en opbergen.

Deze binnentent heeft een hoge isolerende werking en kan uw het kampeerseizoen verlengen en er het hele jaar op uit ! Leverbaar in de kleur zwart.

Condensvorming ...

Bij koude nachten is er in alle tenten altijd kans op condensvorming aan de binnenzijde van het tentdoek. Dat is vooral afhankelijk van buiten temperatuur en de luchtvochtigheid in en buiten de tent.

Het condensaat ontstaat vooral door ons zelf, wij mensen produceren veel vocht met name de lucht die wij uit ademen bevat veel waterdamp. De waterdamp uit onze adem is natuurlijk warm, wanneer het tentdoek een lagere temperatuur dan het zogenaamde dauwpunt heeft dan kan het waterdamp uit onze adem gaan condenseren op het koude opppervlak van het tentdoek, hierdoor ontstaan er druppels aan de binnenkant van het tentdoek. Om dit tegen te gaan is het dus van belang om 's nachts goed te ventileren.

"Dare to be Different" Schuifwand: Prijs: € 155,- incl. BTW

Met de schuifwand creëert u in een handomdraai een windvrije, droge of schaduwplek onder de daktent. De schuifwand kan zowel links als rechts worden geplaatst. Verder is de schuifwand bruikbaar op zowel al onze eigen softtop daktenten van het als op daktenten van andere leveranciers voorzien van een peesprofiel.

De pees aan de bovenzijde van de schuifwand wordt in de peesrand op de onderzijde van de daktent geschoven. De schuifwand is trapeziumvormige met aan de onderzijde vijf lussen voor haringen. Met een hoogte van 2,3 meter past de schuifwand ook onder daktenten op de hogere auto’s.

De schuifwand kan ook gebruikt worden als een luifeltje indien u gebruik maakt van tentstokken. Door deze aan de onderkant van de schuifwand te steken en vast te zetten met scheerlijnen is het kleine luifeltje ook gemakkelijk op te zetten.

Specificatie : materiaal: 280G Polyester 30% - Cotton 70% (Canvas) with PU coated ,Water-proof 2500mm, Rip-stop, UV-cut

 • Kleur: Sand Yellow en Olive
 • Uitgepakt: 250/125cm x 230cm zie afbeelding
 • Verpakt: 30 x 40 x 5 cm
 • Gewicht: 2 Kg

"Dare to be Different Cozy Comfort vochtregulerend onder-matras: Prijs: € 160,- tbv 140S /140L

De daktenten van Dare to be Different worden standaard voorzien van een ondermatras van 8mm onder het bestaande matras. Wil je het slaapcomfort nog beter maken? Gebruik dan het  Cozy Matras, dit matras is 15mm dik en heeft een uniek 3D structuur. Deze structuur zorgt voor een betere vochtregulatie in de daktent met bijkomend effect dat het schimmelvorming tegen gaat.  Het Cozy ondermatras is zo ontwikkeld dat deze in de daktent kan blijven liggen bij het sluiten van de daktent. Het Cozy ondermatras wordt bevestigd aan het normale matras in de daktent, waardoor deze niet kan gaan schuiven.

15mm ondermatras ipv 8mm tbv 140S / 140L : € 160,-

15mm ondermatras ipv 8mm tbv  180L : € 205,-

15mm ondermatras tbv 220 XL : € 275,-

"Dare to be Different Ezi Sky Clips: Prijs: € 17,50 incl. BTW

De Ezi Sky Clips zijn een handige en simpele inschuifaccessoires voor jouw daktent of luifel. Schuif gewoon de Ezi Sky Clips in de peesrand van de daktent of luifel en je kan al jouw outdoor uitrusting organiseren en ophangen. Hang wat je ook van de grond wilt houden op met de Ezi Sky Clips, van jassen en natte handdoeken tot aan rugzakken, lampen en schoenen.

"Dare to be Different" Schoenzak: Prijs: € 30,- incl. BTW

De Ezi Carryall schoenenzak is tevens een handige en veelzijdige opbergtas. Bevestig de Ezi Carryall eenvoudig aan de Ezi Sky Clips met de mee geleverde karabijnhaken. Gemaakt vaan duurzaam en robuust waterproof materiaal.

"Dare to be Different Ezi Organiser: Prijs: € 25,- incl. BTW

De Ezi Organizer van Dare to be Different is gemaakt van robuust maar zacht materiaal en heeft verschillende vakken in diverse maten om al je spullen op te bergen. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, zonnebril, kaarten of andere kleine items, de Ezi Organizer zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

"Dare to be Different" Bagage-net: Prijs: € 25,- incl. BTW

Het bagage-net creëert extra opbergruimte onder of in de daktent. Het hangnet is gemaakt van een fijn mazig net zorgt er voor dat er niets door de hangmat kan vallen maar dat je wel altijd kan zien wat er in ligt. Gebruik je hem voor het opbergen van je schoenen onder de daktent dan kan het zand gewoon door het fijnmazig net vallen

Specificatie, materiaal : 100% Polyester met kunststof clips en RVS D-ringen

 • Kleur: Zwart
 • Uitgepakt: 40cm x 80cm
 • Verpakt: 10x40x1cm
 • Gewicht: 100gram