daktenten

Dé expert in dakdragers is óók leverancier van kwaliteitsvolle daktenten ! Er zijn maar liefst 7 modellen, waarvan 5 softcovers (Ayer, Kukenam, Approach, de Autana en de Foothill) en 2 hardcover modellen (Basin en de Basin Wedge). Uiteraard zijn de daktenten van Thule verkrijgbaar bij AUTODAKTENTEN.BE

De daktenten van Thule zijn gebouwd op basis van betrouwbare kwaliteit. Deze zeer duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om uw avontuurlijke vakanties te trotseren!

Thule dakdragers

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

THULE AYER 2

De AYER is een compacte softcover daktent, licht in gewicht (48 Kg), geschikt voor 2 pers. en mooi afgewerkt leverbaar in petrolblauw.

Prijs : € 1.499,-

Thule Tepui Explorer Kukenam 3

THULE KUKENAM 3

Deze mooi afgewerkte softcover daktent is geschikt voor 2 personen en leverbaar in 2 verschillende kleuren (grijs of groen).

Prijs : € 1.999,-

Thule Tepui Explorer Autana

THULE AUTANA 4

Deze softcover familie-daktent incl. royale ondertent is 180cm breed en dus geschikt om met 4-pers. te kamperen !

Prijs : € 2.999,-

THULE APPROACH 

NIEUW in het THULE assortiment ! Moderne vorm die zorgt voor ruim interieur én Panoramisch uitzicht, en is verkrijgbaar in 3 breedtes

Prijs v.a. : 2.349,-