Ooit op safari-vakantie geweest in Afrika ? Dan is de kans groot dat u in dit Zuid-Afrikaanse merk EEZI-AWN heeft geslapen ! Een robuuste daktent die zijn diensten al heeft bewezen in ruigere omstandigheden !

Eezi Awn produceert reeds daktenten sinds 1987 in Johannesburg Zuid-Afrika. Doordat deze tenten ook in de verhuursector gebruikt worden is hun kwaliteit reeds jaren beproefd en bewezen.

Eezi-Awn heeft productontwikkeling hoog in het vaandel staan; men opereert in het hogere segment van de markt en er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. De gebruikte materialen kunnen tegen een stootje en zijn getest onder de zwaarste omstandigheden. Niet voor niets gebruiken de grootste 4×4 verhuurbedrijven van Zuid-Afrika de producten van het merk Eezi-Awn. Zie hieronder de 3 verschillende modellen :

Eezi-Awn Jazz

De JAZZ is een lichtgewicht tent met Teflon coating, dubbelgestikt op aluminium bogen. Leverbaar in 4 verschillende maten: 120 / 140 / 160 en 180cm breed

Prijs v.a. : € 1.999,-

Eezi-Awn Series 3

De Eezi-Awn Series III is er in div. afmetingen. Het is een robuuste tent met zware ribstof, dubbel gestikt op een aluminium frame.

Prijs v.a. : € 2.749,-

Eezi-AwnTop Xklusiv

De T-Top Xklusiv zoals deze tent officieel heet, is een robuuste tent met wax coating voor zwaar gebruik, geleverd incl. ondertent .

Prijs v.a. : € 4.199,-